Claus Møller rådgiver stadig udvalgte kunder, men tempoet er skruet ned. Pressefoto

Claus Møller rådgiver stadig udvalgte kunder, men tempoet er skruet ned. Pressefoto

Opfinderen af Time Manager fylder 75 år

Claus Møller fylder rundt, arbejder stadig men har skruet tempoet ned

Danmarks internationalt anerkendte ledelsesekspert, konsulent og forfatter Claus Møller, fylder 75 år 12. juli 2017.
Herhjemme er Claus Møller især kendt for sin udvikling og lancering af Time Manager konceptet i 1975, hans samarbejde i 80erne med Jan Carlzon, hvor han bidrog til at udvikle SAS til et moderne, serviceorienteret luftfartsselskab, samt hans kurser i praktisk ledelse, som tusindvis af mennesker har været igennem.
Internationalt er Claus Møller eksponent for den skandinaviske ledelseskultur, der omfatter medarbejdernes engagement, uddelegering af ansvar, kvalitet i hver enkelt del af virksomheden og princippet om at sætte menneskerne først, både kunder og medarbejdere, som forudsætning for at opnå de bedste økonomiske resultater.
Claus Møller har undervist og rådgivet så forskellige kunder som Den Øverste Sovjet, EU-Kommissionen, Japan Airlines, Kaufhof i Tyskland, British Airways, IBM og American Express. Han har arbejdet over hele kloden og på et tidspunkt havde hans Time Manager International kontorer i mere end 40 lande. I 2004 solgte Claus Møller den sidste del af TMI koncernen og slog sig ned i Hillerød og i Cotignac i Frankrig som konsulent og kursusudbyder.al

Publiceret 03 July 2017 11:00