I de kommende dage kan Sarah Mahfoud helt fortjent slappe lidt af, men hun skal allerede i ringen til sin fjerde kamp som professionel til september. Arkivfoto: Claus Beyer

I de kommende dage kan Sarah Mahfoud helt fortjent slappe lidt af, men hun skal allerede i ringen til sin fjerde kamp som professionel til september. Arkivfoto: Claus Beyer

Sikker sejr til Sarah Mahfoud

”Jeg fik styr på kampen fra tredje omgang og ville faktisk gerne have haft et par omgange mere,” sagde Sarah efter kampen mod spanske Jessica Sanchez

Af
Af Claus Beyer

Sarah Mahfoud gik i Aarhus i ringen til sin tredje kamp som professionel bokser. Denne gang var modstanderen spanske Jessica Sanchez, der er tidligere verdensmester i kick-boksning.
Sarah Mahfoud med at tage den styrende rolle i kampen og selvom det ikke lykkedes at få mange træffere ind i indledningen af kampen, så viste Sarah store fremskridt i forhold til hendes to første kampe for Stald Palle.
Den spanske fighter forsøgte at komme tæt ind på Sarah Mahfoud, men Sarah afviste de spanske forsøg med godt arbejde med sin venstre hånd og hun forstod at følge disse slag godt op, hvilket sikrede hende de vigtige point.
Sarah Mahfoud arbejdede sig sikkert igennem de fire omgange og efter en god kamp vandt hun helt fortjent sin tredje kamp med dommerstemmerne 40-36.
”Jeg er super glad og meget tilfreds med min kamp og min udvikling igennem de tre første kampe som professionel. Jeg var selvfølgelig nervøs før kampen, men alligevel med en god fornemmelse for kampen. Jessica Sanchez er en rigtig fighter og hun kan tåle meget. Hun har også gået tiden ud i alle sine kampe og så har hun jo en masse med sig fra kick-boksningen,” fortsætter Sarah Mahfoud, der dog ærgrer sig lidt over, at kampen ikke varede to omgange mere:
”Jeg havde godt fat i hende i tredje og fjerde omgang. Jeg tror faktisk, at jeg kunne have stoppet kampen, hvis vi skulle have gået to omgange mere. Men jeg er super glad for sejren og nu skal jeg lige slappe lidt af i et par dage. Herefter skal jeg holde fast i kondition og styrketræningen, da jeg forventer, at jeg allerede skal bokse den næste kamp i september og her er jeg sikker på, at det bliver over seks omgang,” sluttede Sarah Mahfoud.

Publiceret 19 June 2017 11:00