Sådan ser det redaktionelle hold på Hillerød Posten ud. Fra venstre er det Mette Dolmer Thygesen, Claus Beyer Ottedahl og Martin Warming. Foto: Helene Holm Stolle

Sådan ser det redaktionelle hold på Hillerød Posten ud. Fra venstre er det Mette Dolmer Thygesen, Claus Beyer Ottedahl og Martin Warming. Foto: Helene Holm Stolle

Hillerød Posten har fået ny lokalredaktør

Hillerød Postens nye redaktør glæder sig til at tage fat og skrive om både store og små begivenheder rundt omkring i kommunen

Martin Warming er ansat som ny lokalredaktør på Hillerød Posten. Han sætter sig i redaktørstolen efter Jeanette Hougaard, der har valgt at søge nye udfordringer andetsteds i avisbranchen.
“Jeg glæder mig til at tage fat, og jeg er heldigvis flankeret af nogle helt vildt dygtige og engagerede kolleger,” siger Martin Warming, der kommer fra en stilling som journalist på Furesø Avis.
Martin Warming har netop haft ti års jubilæum i Politikens Lokalaviser og har i årenes løb prøvet kræfter med flere forskellige jobs i systemet. Udover Furesø Avis har han blandt andet været journalist på Lokalavisen Helsingør og Lokalavisen.dk - og så har han i øvrigt tidligere været radiochef på byens lokale radio, hvor han startede som frivillig medarbejder i slutningen af 80'erne. Så Hillerød er på ingen måde nyt land for ham.
“Jeg vil påstå, at jeg kender Hillerød som min egen bukselomme. Jeg er født og opvokset i Hillerød, og jeg bor her stadig med min familie. Jeg har faktisk svært ved at forstille mig, at jeg nogensinde flytter fra byen. Jeg elsker simpelthen Hillerød. Byen og kommunen har så meget fantastisk at byde på, og det er imponerende at se, hvad der sker rundt omkring i kommunen i disse år. Hillerød har selvfølgelig også sine udfordringer, men jeg fornemmer, at alle er klar til at tage fat og samarbejde om at løse de problemer, der kan opstå i kølvandet på, at byen og hele kommunen vokser sig større og større og flere og flere flytter til,” siger Martin Warming.

Stærkt trekløver

Udover den nye lokalredaktør består redaktionen på Hillerød Posten af Mette Dolmer Thygesen, der til september har været ansat på Hillerød Posten i ti år, og Claus Beyer Ottedahl, der har været ansat i Politikens Lokalaviser siden 1997. Det sidste halvandet år har han været på Hillerød Posten.
“Jeg glæder mig til sammen med mine dygtige kolleger at være med til at videreudvikle alt det gode, Hillerød Posten har gang i. Jeg er udmærket klar over, at Hillerød Kommune er meget mere end Hillerød. Det er vigtigt, at vi skriver om både store og små begivenheder rundt omkring i hele kommunen, og jeg vil opfordre alle til at kontakte os, hvis de synes, de har en spændende historie eller et arrangement, de vil fortælle os og vores læsere om. Vi har brug for tips fra borgerne - og vi vil hellere have et tip for meget end et tip for lidt,” lyder det fra den nye lokalredaktør.
“Hillerød har heldigvis har et stærkt og engageret erhvervs-, kultur- og foreningsliv og masser af borgere, der har nogle interessante historier at fortælle - så der er nok at skrive om. Hillerød Posten skal bevare sin position som borgernes foretrukne lokale nyhedsmedie. Men Hillerød Posten er meget mere end den trykte avis, der lander i postkassen to gange om ugen. Vi satser benhårdt på at være først med nyhederne på nettet, og jeg vil da i den forbindelse opfordre vores læsere til at følge med i de lokale nyheder på vores hjemmeside og vores Facebook-side,” siger Martin Warming.
Martin Warming er 43 år og bor med sin familie, der udover hans kone Camilla består af børnene Emilie, Sebastian og Tobias, på Københavnsvej i Hillerød.

null

Publiceret 07 March 2017 15:33