Helsingørsgade inviterer blandt andet til Luciaoptog i december. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Helsingørsgade inviterer blandt andet til Luciaoptog i december. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Helsingørsgade juler:

Gløgg, juletræssalg og lune vafler

Der er masser af julehygge i den lille gågade på både Christmas Night og i december

Også i gågaden Helsingørsgade centralt i Hillerød er der julerier på programmet.
På Christmas Night, fredag 25. november, er der masser af julestemning i gaden. Her har alle butikkerne i gaden juletræer ude at stå foran, så der danner sig en traditionel juletræsallé. De holder også åbent til kl. 22.
Hos Blå Kors Genbrug i nummer 21 serverer de morgenkaffe, mens Skin Corner i nummer 18 varmer gløggen op i løbet af dagen. I gården bag Skin Corner åbner desuden det traditionelle juletræssalg.
I Lumi Genbrug i nummer 19 serverer de 'gode råd', en slags vafler, med hvid gløgg til, og hos Irene From i Helsingørsgade 3 kan man få et glas glühwein under handlen. I Modesalonen Aroma er der julemusik, gløgg og godter, og hos Vinhuset Stoltz kan man smage vin og rom.
Der vil være borde og bænke sat ud med skind, så man kan sidde og hygge sig i lyset fra lanterner.

Grillet zebrakød

Som et helt særligt arrangement kan man også denne aften smage grillet zebra, da Verdensrejser i Helsingørsgade 15 inviterer til en aften i Sydafrikas tegn. Der serveres udover zebrakødet lokal vin fra Sydafrika, og Per Grunert fra Mpala Safari Lodge fortæller og viser billeder fra deres sydafrikanske paradis. Tilmelding på tlf. 71 72 17 10 eller på info@verdensrejser.dk.

Præmier

I december byder Helsingørsgade desuden på blandt andet Luciaoptog 13. december, hvor nisserne i Den Levende Julekalender kigger forbi.
På deres Facebookside, 'Helsingørsgade - den hyggelige gågade i Hillerød', kan man dagligt vinde en præmie, hvis man følger med og ser den video, der bliver sendt fra en virksomhed 1. til 24. december.

Publiceret 24 November 2016 05:00