Hillerød Kommune vil inddrage veteranerne selv i udarbejdelse af ny politik. Modelfoto

Hillerød Kommune vil inddrage veteranerne selv i udarbejdelse af ny politik. Modelfoto

Hillerød skal have en politik for veteraner

Af
Jens Berg Thomsen

En politik for krigsveteraner er på vej i Hillerød Kommune. Et enigt byråd blev på det seneste møde sidst i oktober enige om at arbejde videre med politikken.
I byrådssalen mente Dansk Folkepartis Irene Brostrøm, at venteranerne "skal have et sted at være sammen. "Venstre havde gerne set en mere ambitiøs beslutning," lød det fra Klaus Markussen (V) og henviste til, at et forslag om at samarbejde med andre nordsjællandske kommuner om veteranarbejdet ikke blev vedtaget.
Inden byrådsmødet havde økonomiudvalget på baggrund af beslutninger i arbejdsmarkedsudvalget, sundheds og socialudvalget og børne- og famileudvalget vedtaget, at der skal skrives en poltik. Derudover bliver den medarbejder, der arbejder med veteraner for kommunen fremover tituleret 'veterankoordinator'.
Veteranerne selv skal inddrages i kommunens nye politik.

Publiceret 15 November 2016 03:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr