Christian Hyldahl. Pressefoto

Christian Hyldahl. Pressefoto

Ny direktør klar til ATP

Christian Hyldahl bliver ATP’s nye direktør

ATP's bestyrelse har udpeget ny direktør for hele Danmarks pensions- og administrationsselskab, som har hovedsæde i Hillerød.
Det er 51-årige Christian Hyldahl, som 1. januar kan sætte sig i chefsæddet på Kongens Vænge 8 i Hillerød.
Christian Hyldahl kommer fra en stilling som chef for Asset Management i Nordea, en af Europas største kapitalforvaltere, og har tidligere bestridt en række topjobs i Nordea herunder chef for Nordea Markets.
"Dermed får ATP en chef med dyb og bred erfaring fra de finansielle markeder," lyder det i en pressemeddelelse fra ATP.
Christian Hyldahl afløser Carsten Stendevad, der har valgt at vende tilbage til USA af familiemæssige årsager.
ATP's bestyrelsesformand Jørgen Søndergaard er godt tilfreds med ansættelsen af Hyldahl:
"Christian Hyldahl har i sine mange år i Nordea vist sig som en meget dygtig og respekteret finansmand, med et indgående kendskab til den finansielle sektor. Christian Hyldahl er ligeledes bredt anerkendt som en særdeles dygtig leder med høj integritet og god dømmekraft," udtaler han i meddelelsen.

Kort tid

Ifølge bestyrelsesformanden er det på relativt kort tid, at det er lykkedes at finde en afløser for Carsten Stendevad, som har siddet i spidsen for ATP siden 2013, efter at Lars Rohde blev direktør for Nationalbanken.
”Det har været et stærkt kandidatfelt, og vi er i bestyrelsen overbeviste om, at vi med Christian Hyldahl får en stærk direktør til et stærkt ATP,” udtaler Jørgen Søndergaard, som mener, alle institutionelle investorer står over for store udfordringer med at skabe afkast i denne tid.
Om sit nye job siger Christian Hyldahl i meddelelsen:
"Som hele Danmarks pensions- og administrationsselskab spiller ATP en stor og vigtig rolle i det danske samfund – og løser en række vigtige opgaver, som har stor betydning i mange menneskers hverdag. Efter mange fantastiske år i Nordea har jeg fået en unik mulighed for at skrive et nyt kapitel i mit arbejdsliv, og jeg glæder mig enormt til at bidrage i ATP. Jeg har fulgt ATP's udvikling igennem mange år, og jeg glæder mig til at blive en del af den udvikling”. Mdt

null

Publiceret 28 October 2016 12:00