Drabantgarden spillede, da Kræftens Bekæmpelses nye butik i Østergade slog dørene op. Butikken har haft cirka 16.000 kunder. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Drabantgarden spillede, da Kræftens Bekæmpelses nye butik i Østergade slog dørene op. Butikken har haft cirka 16.000 kunder. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Genbrugsbutik har rundet en million

Kræftens Bekæmpelses Igen-butik fejrer et års fødselsdag med succes

For præcis et år siden slog Kræftens Bekæmpelse dørene op for deres genbrugsbutik Igen i Østergade, lige over for politistationen.

Butikken har været en stor succes - også selvom Hillerød i forvejen har særdeles mange store genbrugsbutikker, fortæller Kræftens Bekæmpelse i en pressemeddelelse:

“Vi har aldrig været i tvivl om, at der også var plads i byen til en butik som vores, men har der været den mindste lille tvivl, på grund af de fem andre etablerede genbrugsbutikker i byen, så er den blevet gjort grundigt til skamme”.

Fantastisk modtagelse

Foreningen kalder modtagelsen i Hillerød for “fantastisk”. De har i løbet af 2014 været ude 113 steder rundt omkring på Sjælland, hvor mennesker har doneret deres indbo med mere til Kræftens Bekæmpelse. Butikken har sin egen bil, som fire frivillige medhjælpere benytter til afhentning af donationer.

Omsætningen i genbrugsbutikken har rundet 1,2 millioner kroner. De har haft cirka 16.000 kunder, som har handlet hos dem.

I øjeblikket arbejder 50 mennesker frivilligt i butikken:

“Uden de mange frivillige medhjælpere kan det ikke lade sig gøre, så derfor skal der lyde en stor tak til dem. De yder en kæmpe indsats for at skabe en dejlig butik, hvor kunder mødes med venlighed og et smil,” skriver foreningen, som også takker de mange kunder og givere, der har støttet butikken.

Igen-butikken har haft flere kampagner i løbet af dens første leveår, og det fortsætter den 2.-7. februar, hvor butikken fejrer etårsfødselsdag med forskellige tilbud.

null

Publiceret 30 January 2015 06:00