Marina Blichfeldt og Eva Normann, begge 49 år, står bag de kommende søndagsloppemarkeder på Torvet.

Marina Blichfeldt og Eva Normann, begge 49 år, står bag de kommende søndagsloppemarkeder på Torvet.

Veninder står bag søndags-loppemarkeder på Torvet

Hillerød Kommune har givet tilladelse til at to Hillerød-veninder fremover kan lave loppemarked hver søndag på Torvet fra 13. april til 5. oktober

Af
Tekst og foto: John Jessen Hansen

Det blev to kvinder, Marina Blichfeldt og Eva Normann, begge 49 år og bosiddende i Hillerød, der fik tilladelsen til at lave permanente loppemarkeder på Torvet.
"Vi henvendte os første gang til kommunen for at ansøge om tilladelse til at lave et loppemarked i byen 24. august 2012. Den 23. august 2013 blev vi så tilbudt et lille stykke på Markedspladsen. Efter opmålinger på stedet fandt vi ud af, at der kun var plads til 22 stande, hvilket vi mente, var for lidt. Vi ansøgte så igen i 2013 om at få hele Markedspladsen. Vi fik så besked fra kommunen om, at vi kunne få Torvet, hvilket vi blev meget glade for", siger Marina Blichfeldt.

Søndage i sommerhalvåret

"Efter samtale med erhvervsorganisationen C4, som også havde planer om at lave et loppemarked på Torvet, blev vi enige om, at vi fik rettighederne til at lave loppemarked hver søndag i perioden 13. april til 5. oktober. Faktisk var det meningen, at vi og C4, skulle deles og holde loppemarked hver anden søndag", siger Eva Normann.
Marina Blichfeldt er gift og har fire børn. Marina arbejder som HR-jurist.
Eva Normann er gift og har tre børn. Eva er uddannet lærer og underviser hos SOPU i Hillerød.

Vild med loppemarkeder

"I mange år har vi været vilde med loppemarkeder. Ved enhver given lejlighed har vi besøgt loppis'er i Sverige, franske loppemarkeder kaldet Vide Greniers og diverse loppemarkeder i Danmark. Så drømmen har meget længe været, at lave et stort loppemarked i Hillerød", siger Eva Normann og Martina Blichfeldt fortsætter:
"Vi mener, at et loppemarked kan noget særligt. I sig selv er det en søndagstur værd, det er underholdende og oplevelsesrigt. Vi håber, på et eller andet plan, at vi på den måde bidrager til noget her i byen. Der findes en særlig venlig og imødekommende kontakt Lopperne imellem – et fælleskab i forhold til glæden ved at indgå i loppefællesskabet, en god samvittighed i forhold til hele genbrugstanken og en rig mulighed for at komme hjem med lidt penge på lommen. Så alt i alt, så glæder vi os over, at Hillerød Loppemarked er en realitet".
Loppemarkedet vil finde sted første gang på Torvet søndag den 13. april og frem til søndag den 5. oktober 2014.
Der kan dog være et par søndage i sæsonen, hvor kommunen skal bruge Torvet helt eller delvist. Dette informerer arrangørerne om på hjemmesiden og på Facebook, og det vil ligeledes fremgå, når du booker.

Info om stand på Torvet

Hillerød Loppemarked kan kontaktes på kontakt@hilleroedloppemarked.dk, eller du kan ringe til Eva på 20 73 30 43 eller Marina på 28 88 81 10.
Når du booker din stand til Hillerød Loppemarked, booker du hos Billetten.dk, som vi har en aftale med.
Du betaler 265,00 kroner til Hillerød Loppemarked og 10,00 kroner til Billetten.dk. I alt 275 kroner.
Loppemarkedet åbner klokken 8 og lukker klokken 14.

Sådan booker du din stand:

1. Gå til Billetten.dk – Klik på knappen til højre
2. Vælg den dato du vil booke
3. Klik på den stand/de stande du vil booke
4. Læg i kurv (gå tilbage og book flere datoer, hvis du ønsker)
5. Gå til betaling
6. Medbring din kvittering når du kommer til Hillerød Loppemarked – enten printet, på mobil eller lignende

null

Publiceret 09 January 2014 12:00