Formanden og et bestyrelsesmedlem i Skævinge Fjernvarmelaug var forleden på Christiansborg, hvor energiordfører for Liberal Alliance Villum Christensen hørte foreningens syn på de høje fjernvarmepriser i Skævinge.

Formanden og et bestyrelsesmedlem i Skævinge Fjernvarmelaug var forleden på Christiansborg, hvor energiordfører for Liberal Alliance Villum Christensen hørte foreningens syn på de høje fjernvarmepriser i Skævinge.

Folketingsmand mødtes med fjernvarmefolk

Skævinge Fjernvarmelaug mødtes med Liberal Alliances Villum Christensen

Af
Jens Berg Thomsen

Forleden fik Skævinge Fjernvarmelaug foden inden for i Folketinget for første gang. Foreningen, der har samlet en stor del af de utilfredse fjernvarmekunder i Skævinge, var blevet inviteret til Christiansborg af energiordfører for Liberal Alliance Villum Christensen.
“For første gang føler jeg, at vores nødråb er blevet hørt,” siger formand for Skævinge Fjernvarmelaug Kim Hendry, der havde taget bestyrelsesmedlem Torben Sørensen med til mødet.
Skævinge Fjernvarmelaug forelagde historien om værket, der blev bygget af byrådet i den daværende Skævinge Kommune. Værket blev overtaget af den nuværende ejer E.ON i 2005.
Ifølge Kim Hendry gik drøftelserne højt, og Villum Christensen lagde ikke skjul på at han mente, at det var helt galt, at nogle borgere ikke har handlefrihed og mulighed for selv at vælge leverandør. Det svarer til at nogle tvinges til at handle i Irma og andre kan handle i Netto.
“Vi drøftede længe den hindring, Hillerød Kommune er for halvdelen af borgerne ved, at de ikke vil give mulighed for at fjerne eller dispensere for tilslutningspligten til det private energiselskab E.ON,” siger Kim Hendry.

null

Publiceret 29 February 2012 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr