Områdedirektør i Nordea, Torben Nyegaard Olesen, direktør Claus Skov fra Papiruld Danmark og glaspusteren Laura Madsen.

Områdedirektør i Nordea, Torben Nyegaard Olesen, direktør Claus Skov fra Papiruld Danmark og glaspusteren Laura Madsen.

Papiruld fik årets Erhvervspris

Nordeas Erhvervspris 2011, der uddeles til en virksomhed i Nordsjælland, gik til Hillerødvirksomheden Papiruld Danmark A/S

Af
Af John Jessen Hansen

Nordea uddeler hvert år en erhvervspris til en virksomhed i Nordsjælland, som i 2011 har udvidet/fastholdt beskæftigelsen i lokalområdet eller via specialisering og produktudvikling har skabt nye markedsområder.

I fredags blev denne pris uddelt for 30. gang. Overrækkelsen skete på Louisiana, Museum for moderne kunst, i Humlebæk i overværelse af godt 150 erhvervsledere fra hele Nordsjælland.

16 var indstillet
Områdedirektør i Nordea, Torben Nyegaard Olesen kunne fortælle, at der i alt havde været 16 indstillinger til prisen og at priskomiteen havde valgt at give prisen til Hillerødvirksomheden Papiruld Danmark A/S.

Virksomheden producerer isoleringsmateriale af bl.a. gamle aviser, som bliver til fint granulat, som hverken kan rådne eller brænde, men benyttes som isoleringsmateriale i for eksempel hulmure.

"Jeg er meget beæret over at vi vinder i så flot et felt af virksomheder", sagde direktør og medejer af Papiruld Danmark, Claus Skov, der også kunne fortælle, at virksomheden gennem de seneste fem år har øget omsætningen. Det har bl.a. bevirket, at Papiruld de seneste to år var været udnævnt som årets Gazelle i Børsen.

Selve prisen består af et diplom samt en skulptur. Skulpturen var i år lavet af glaspuster Laura Madsen fra LaMa Glas i Holløse, Vejby, som har kaldt sit kunstværk ?Twist and Shout?.

null

Publiceret 21 November 2011 14:00