Skatteborgerne imødeser spændt resultatet af

Skatteborgerne imødeser spændt resultatet af "Drypstenshulens" renovering, skriver Visti Christensen. Arkivfoto: Martin Warming

DEBAT: Nu skal vi betale dyrt for at parkere i 'Drypstenshulen'

Visti Christensen, Helsingørsgade 2, Hillerød

Det var på høje tid, at kommunen fik solgt parkeringshuset på Østergade. Den hårdt tiltrængte renovering skønnedes af fagfolk allerede for et par år siden at kunne løbe op i 30 millioner kroner. Og vi er efter sigende mange, der har måttet konstatere, at vore biler blev dryppet til med kalksalpeter-striber mv., som ikke kan vaskes af, men som vore forsikringer må kikke på.

Nu læser vi så i seneste udgave af Hillerød Posten, at den nye ejer satser på at bygge mindre lejligheder oven på P-Huset, og at de gerne vil overtage forpligtelsen til at renovere det nuværende - men i fremtiden underliggende - parkeringshus.

Skatteborgere har i sin tid været med til at betale P-Husets opførelse. Herefter koster det os så 5.000 kroner om året at få lov at holde der, og så skulle pokker da stå i det, hvis vi også selv skal betale, når vore biler skal til autolakering pga. dårlig vedligeholdelse.

Vi imødeser spændt resultatet af "Drypstenshulens" renovering.

Visti Christensen, Helsingørsgade 2, Hillerød

Publiceret 17 October 2019 18:00