Der blev samlet mere ind end sidste år på ruterne i Hillerød, oplyser en glad Røde Kors-formand. Pressefoto

Der blev samlet mere ind end sidste år på ruterne i Hillerød, oplyser en glad Røde Kors-formand. Pressefoto

DEBAT: Ekstra TAK fra Røde Kors

Bent Kauffmann, formand, Røde Kors, Hillerød Afdeling, Slettebjerget 36, Hillerød

Efter at Røde Kors-indsamlingen 6. oktober blev gjort endeligt op, viste optællingen i Danske Bank, at beløbet blev endnu bedre end først anslået i Hillerød Kommune.

I stedet for 77.000 kroner plus forventet 20-25 procent indbetaling på MobilePay, blev det endelige resultat 86.499 kroner i kontanter, og 29.333 kroner på MobilePay. Dette glædelige slutresultat er omkring 10.000 kroner bedre end i 2018.

Røde Kors lokalafdeling i Hillerød takker endnu en gang alle, der bidrog som indsamlere og som bidragydere til dette flotte resultat.

Som tidligere nævnt vil beløbet gå til bl.a. socialt arbejde i Danmark, og til de, desværre mange, opgaver ved naturkatastrofer og konflikter ude i verden.

TAK HILLERØD.

Publiceret 09 October 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr