Venstre glæder sig over opbakningen til at flytte Brødeskov station. Arkivfoto: Martin Warming

Venstre glæder sig over opbakningen til at flytte Brødeskov station. Arkivfoto: Martin Warming

DEBAT: Godt nyt for borgerne i Nørre Herlev, Gørløse mv.

Anne Ehrenreich, medlem af Regionsrådet for Hovedstaden, Lars Ole Skovgaard Larsen, medlem af Hillerød Byråd, Mathias Skarby, Venstre

Det er godt nyt for borgerne i Nørre Herlev og Gørløse, at Regionsrådet for nyligt besluttede at afsætte 6,9 millioner kroner til at flytte lokalbanens standsningssted fra Brødeskov til Nørre Herlev. Det foreslog vi fra Venstres side sidste år under budgetforhandlingerne i Region Hovedstaden.

Vi er glade for, at der nu er afsat penge til formålet, og at hele Regionsrådet bakkede beslutningen op. Flytningen vil blive gennemført i løbet af 2020. Flytningen betyder, at de mange børn som dagligt ankommer til Brødeskov Station på deres vej til Hanebjerg Skole fremover vil få en mere sikker skolevej, da de kan passere gennem Nørre Herlev frem for at gå langs landevejen.

Dertil kommer, at flytningen af standsningsstedet vil give borgerne i Nørre Herlev kortere til stationen. Det håber vi, de vil benytte til at øge deres brug af lokalbanen.

Publiceret 01 October 2019 18:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr