De nye vejkryds på Overdrevsvejen ved Hillerøds nye bydel Favrholm har haft startproblemer, oplyser kommunen. Pressefoto

De nye vejkryds på Overdrevsvejen ved Hillerøds nye bydel Favrholm har haft startproblemer, oplyser kommunen. Pressefoto

DEBAT: Svar på læserbrev om lyskryds: "Der har været indkøringsproblemer"

Ivan Sønderholm Christensen, sektionsleder, Trafik, Vej og park, Hillerød Kommune

Det er korrekt, at der har været indkøringsproblemer med de nye kryds. Det beklager vi.

Signalerne er indstillet, så de i princippet altid lyser rødt i alle retninger. Når der så bliver registreret trafik, skal lysene skifte til grønt.

Der har vist sig at være udfordringer i signalanlæggene med nogle detektorer, som har betydet, at signalet er skiftet til grønt for sideveje, uden at der kom trafik. Vejdirektoratet er sammen med signalleverandøren i gang med at finde fejlen på anlægget.

Vejdirektoratet er vejmyndighed på signalkrydsene. Det er derfor også vejdirektoratet, der skal udbedre skader og fejl. Så oplever trafikanter akutte fejl, slukket signalanlæg mv., kan man kontakte Vejdirektoratets trafikcenter på tlf. 80 20 20 60. For øvrige fejl sendes en mail til vd@vd.dk.

Publiceret 26 September 2019 16:05

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr