Hillerød Forsyning har forsynet det meste af byen med usædvanlige grimme plastik-spande, skriver Per Schultz. Arkivfoto

Hillerød Forsyning har forsynet det meste af byen med usædvanlige grimme plastik-spande, skriver Per Schultz. Arkivfoto

DEBAT: Affaldssjusk

Per Schultz, Tulstrup Have 33, Hillerød

Hillerød Forsyning har forsynet det meste af byen med usædvanlige grimme plastik-spande i forskellige nuancer, mens man selv har placeret sig i et palads til cirka en milliard.

Man har endvidere klaget over byggesjusk på paladset, mens vi borgere må leve med plastik i dårlig kvalitet omkring vores ejendom.

Hillerød Forsyning har hen over hovedet på borgerne påduttet os dårlige løsninger med prisstigninger til følge

Det skal med bestemthed gøres klart, at undertegnede selvfølgelig ser fornuften i affaldshåndtering. Men Hillerød Forsyning har hen over hovedet på borgerne påduttet os dårlige løsninger med prisstigninger til følge.

Publiceret 23 September 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr