Isabella Glarborg undrer sig over, at Hillerød Station står til at få

Isabella Glarborg undrer sig over, at Hillerød Station står til at få "ét sølle toilet". Arkivfoto: Mdt

DEBAT: Kun ét toilet på Hillerød Station

Isabella Glarborg, Granbakken 28, 3400 Hillerød

Det er med stor undren, jeg læser, at der på den nyrenoverede Hillerød Station anno 2019 er planlagt at åbne eet sølle toilet for de mange rejsende. Samtidig lader man skinne igennem, at de rejsende på Hillerød Station ligefrem skal føle sig privilegerede, da der er en del stationer, der ikke tilbyder den service, det er, at de rejsende kan komme af med urin og afføring bag en lukket dør.

Lur mig om denne beslutning ikke er truffet af en gruppe, hvor det mandlige køn er overrepræsenteret. I kan jo altid finde en busk

Lur mig om denne beslutning ikke er truffet af en gruppe, hvor det mandlige køn er overrepræsenteret. I kan jo altid finde en busk. Jeg håber, andre vil deltage livligt i debatten, så beslutningstagerne kan komme på andre tanker og gerne tage initiativ til, at der åbnes toiletter på flere af stationerne.

Publiceret 17 September 2019 10:59

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr