De politikere, der ikke kan se hullerne i vejen og det meterhøje ukrudt, har brug for briller, skriver Dan Riise (Venstre) om de kommende budgetforhandlinger. Pressefoto

De politikere, der ikke kan se hullerne i vejen og det meterhøje ukrudt, har brug for briller, skriver Dan Riise (Venstre) om de kommende budgetforhandlinger. Pressefoto

DEBAT: Venstre vil kæmpe for flere penge til det tekniske område

Dan Riise (Venstre), formand for Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget, Ny Harløsevej 46 B, Skævinge

En klog mand spurgte mig for nyligt, hvorfor jeg ikke var gået i avisen med budgetønskerne på det tekniske område, ligesom nogle af de andre udvalgsformænd har gjort. Og til det svarede jeg: Er der nogen i Hillerød Byråd, der ikke er opmærksom på, at det tekniske område er stærkt underfinansieret? Er der virkelig nogen, der ikke kan se ukrudtet stå meter højt, ikke kan se de alenlange køer på vejene, ikke kan se de hullede veje, som år efter år ikke bliver lavet, fordi budgettet er blevet for lavt?

I så fald er det de samme, der ikke kommer til borgermøderne, for der handler det meget om trafik og trafiksikkerhed, og jeg skal da lige komme i tanke om, at alle ikke er lige begejstret for måden, vi løser det på!

Men nu er det så sagt, og Venstre vil til budgetforhandlingerne arbejde for, at der kan blive nogle flere penge til det tekniske område, og mon ikke det kan lade sig gøre ud af et budget på over 3000 millioner? Og til dem, der ikke kan se problemet, vil jeg anbefale Louis Nielsen.

Publiceret 15 September 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr