Det er nemt at blive sat af ved en seværdighed og senere blive hentet af bussen igen, mener Ole Rønnelund fra Seniorerne i HK. Arkivfoto: Martin Warming

Det er nemt at blive sat af ved en seværdighed og senere blive hentet af bussen igen, mener Ole Rønnelund fra Seniorerne i HK. Arkivfoto: Martin Warming

DEBAT: Nem løsning på busproblemer

Ole Rønnelund, Seniorerne i HK, Grønskiftet 16, Hillerød

HK Seniorklubben har i mere end 30 år cirka otte gange om året arrangeret udflugter for medlemmerne med bus. Man har besøgt slotte, herregårde og andre seværdigheder af enhver art.

Det har hver gang, eller næsten hver gang, været arrangeret sådan, at deltagerne er blevet sat af bussen tæt på seværdigheden - med en aftale med chaufføren om, hvornår man skulle hentes igen.

Mens deltagerne besøgte det pågældende sted, kørte chaufføren bussen et andet sted hen og parkerede. Ofte et godt stykke vej fra seværdigheden.

Det har altid fungeret ganske fint. Deltagerne skulle ikke gå langt, og chaufføren havde et godt sted at placere bussen i ventetiden, sammen med andre chauffører i samme situation.

Hvorfor kan det ikke lade sig gøre i Hillerød?

Publiceret 04 September 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr