Sådan kommer det nye hotel på Markedspladsen - måske - til at se ud. Illustration

Sådan kommer det nye hotel på Markedspladsen - måske - til at se ud. Illustration

DEBAT: En dødssynd at bygge hotel på Markedspladsen

Jytte Spandet, Smedievej 125, Hillerød

Det ville være en dødssynd at bygge hotel på Markedspladsen. Turistbusserne skal blive på denne plads, hvor de er nu. Det hjælper jo ikke at fjerne de busser og flytte dem. Der er jo ikke plads andre steder.

Skal byrådet absolut ødelægge vores dejlige by med et grimt Lego-klods-hotel?

De huse er der nok af andre steder, hvor der er blevet bygget nyt de senere år. Se dog på de flotte bygninger, der er bygget på hver sin side af Slotsarkaderne på Nordstensvej. Byg dog i den stil.

Brug i stedet KTAS' bygning (over for Retten i Hillerød, red.) på Søndre Jernbanevej, som der ikke er nogen, der hverken vil leje eller eje. Den har stået tomt i flere år, og der hører en stor parkeringsplads til bag bygningen. Brug dog den i stedet for til det diskuterede byggeri på Markedspladsen. Rag KTAS' bygning ned og byg hotel der med små hyggelige steder som f.eks. cafe og restauration med servering udenfor og enkelte små forretninger.

Den ligger centralt ved S-toget og bymidten, og lad os så beholde parkeringspladserne på Markedspladsen til turistbusserne og alle andre biler, som kan holde der.

Ja, det var så bare mit forslag.

Publiceret 26 August 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr