Tromlepladsen. Illustration fra Hillerød Bys Lokalråd

Tromlepladsen. Illustration fra Hillerød Bys Lokalråd

DEBAT: Tak til udvalg – men!

På vegne af Hillerød Bys Lokalråd, ved kasserer Flemming Munch Mortensen, Milnersvej 10, Hillerød

Stor tak til Arkitektur-, Byplan- og Trafikudvalget for deres beslutning om, at turistbusserne ikke mere skal holde på Markedspladsen. Det er rart at se nogle politikere, som tør tage ansvar for kommunens politik og ikke blot følger en museumsdirektør, som vil lege lokalpolitiker.

Hillerød Bys Lokaludvalg har tidligere (i 2018) gjort opmærksom på de problemer, det gav at fastholde busparkeringen på Markedspladsen.

Derfor en stor tak. Men - for der er et stort men – at flytte problemet ned til p-pladsen bag Annaborg er ikke løsningen. Vi vil stadig have trafikkaos og osende busser inde i byen.

Hvorfor bliver I ved med at tale uden om det forslag, vi tidligere har fremsendt til jer, slottet og mange andre, om at udbygge den eksisterende busparkering på Tromlepladsen?

Det nytter ikke at blive ved med at påstå, at gåturen fra Tromlepladsen er for lang. Tag nu og læs det af os fremsendte oplæg i maj 2019 om eventuel el-shuttlebus, cykeltaxi og hestevogn m.v.

Apropos lange afstande. Hvad har I (og slottet) tænkt jer at gøre for de turister, som kommer med toget til byen? De har jo en urimelig lang tur at gå fra stationen til slottet.

Vi vil igen tilbyde at være med til at finde løsninger, som tilsyneladende er så svære at finde for jer og endnu sværere for slottet.

Da mange er i tvivl om, hvor tromlepladsen ligger, vedhæfter vi en korrekt tegning af placeringen.

Publiceret 23 August 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr