Den nye p-plads på Roskildevej komme ikke til at fungere som erstatning for parkeringsområdet bag biblioteket, skriver Elisabeth Stieper Tofte fra Liberal Alliance.

Den nye p-plads på Roskildevej komme ikke til at fungere som erstatning for parkeringsområdet bag biblioteket, skriver Elisabeth Stieper Tofte fra Liberal Alliance.

DEBAT: En holdbar løsning for P-pladserne?

Elisabeth Stieper Tofte, bestyrelsesmedlem i Liberal Alliance, Favrholmvænget 100, Hillerød

Et spændende forslag at lave parkeringspladser omkring rundkørslen på Milnersvej/Roskildevej. Det er uden tvivl et område, hvor der vil komme et yderligere behov for parkering, når Multihallen på et tidspunkt åbner. For når der virkelig er gang i den på Frederiksborg Centeret, er parkeringspladsen fyldt. Men den kommer ikke til at fungerere, som erstatning for parkeringsområdet bag biblioteket. Hertil er afstanden for lange.

Når jeg som beboer i området ser det pres, der allerede nu er på rundkørslen hver morgen og aften, så bliver jeg og Liberal Alliance bekymret for, om parkeringspladserne ved rundkørslen ikke kommer til at skabe flere problemer end den løser.

Som det er nu, har vi i kommunen mulighed for at tænke mere kreativt i forhold til det trafikale knudepunkt

Der er pres på nu, men tilføj Møllebro, Favrholm, Super Sygehus og Multihallen, og det bliver umuligt at komme rundt, uden det låser til. Som det er nu, har vi i kommunen mulighed for at tænke mere kreativt i forhold til det trafikale knudepunkt.

På nuværende tidspunkt er Herredsvejen eneste tosporet vej ind i Hillerød, men Roskildevej kunne spille en mere central rolle som aflastningsvej fra motorvejsforlængelsen og Overdrevsvejen, hvis der også kom to spor der. Det kunne rummer nogle muligheder, som bør undersøges, når der som lovet ved kommunalvalget i 2017 kigges på de trafikale problemer, vi kæmper med her i Hillerød by.

Der er udfordringer med både parkering og trafikknuder i byen. Vi bliver nød til at se de to elementer i en helhed, så vi er sikre på, at vi ikke løser nogle parkeringsproblemet og begrænser mulighederne for de gennemtænkte komplette løsninger – uanset hvor meget en quick-fix, det måtte være. Meget tyder desværre på, at de trafikale udfordringer i Hillerød by bliver et kerneemne igen til næste kommunalvalg – og nu også manglende parkeringspladser. Nu er vi to år inde i dette byråds regi og de punktløsninger, der ligger, løser på ingen måde problemerne.

Publiceret 23 August 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr