"Et friplejehjem er et godt supplement til kommunens eksisterende plejehjem," skriver Annette Rieva fra Venstre. Pressefoto

DEBAT: Tiden er moden til friplejehjem i Hillerød

Annette Rieva (V), byrådsmedlem, næstformand for Omsorg og Livskraftsudvalget

Tiden er moden for et friplejehjem i Hillerød. Tanken er ikke ny og har tidligere delt vandene blandt politikere i Hillerød. Men faktum er, at vi lever længere – heldigvis– og derved kommer der flere ældre. Vi kommer heller ikke udenom, at med det stigende antal mennesker med multiple kroniske sygdomme, bliver behovet for at udvikle og individualisere boligformer, afgørende for den kvalitet borgerne møder i fremtiden.

I Venstre ser vi det som en fordel, at der er flere valgmuligheder, og et friplejehjem er et godt supplement til kommunens eksisterende plejehjem. Så i stedet for at kigge på, hvorfor det ikke kan lade sig gøre, mener jeg, at vi skal i arbejdstøjet og kigge organiseringen af fremtidens plejehjem igennem, både kommunale og friplejehjem, og herved prioritere indsatsen for de ældre i kommunen.

I stedet for at kigge på, hvorfor det ikke kan lade sig gøre, mener jeg, at vi skal i arbejdstøjet og kigge organiseringen af fremtidens plejehjem igennem, både kommunale og friplejehjem

Nuvel, vi har jo ikke et akut kapacitetsproblem, men rettidigt omhu kan vel ikke skade. Det kunne jo give god mening at starte med at se på Favrholm som en mulig placering.

Publiceret 14 August 2019 15:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr