Borgmester Kirsten Jensen håber, at borgerne vil melde huller i cykelstierne ind via app'en 'borgertip'. Arkivfoto

Borgmester Kirsten Jensen håber, at borgerne vil melde huller i cykelstierne ind via app'en 'borgertip'. Arkivfoto Gary Whitton - stock.adobe.com

DEBAT: "Vi arbejder hele tiden på at forbedre cykelstierne"

Kirsten Jensen (Socialdemokratiet), borgmester

(Svar på læserbrev fra Thomas Christensen) Thomas Christensen skriver i et læserbrev om farlige huller på Hillerøds cykelstier.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores samlede cykelstinet, og vi ønsker gode og sikre cykelstier.

Vi er også godt klar over, at der kan være skader eller huller på cykelstierne, som vi ikke umiddelbart kender til. Når der bliver observeret huller, hængende grene eller andre gener, vil vi meget gerne have det at vide via appen borgertip. Her kan du meget præcist melde, hvad du har observeret, og vi kan derefter løse opgaverne i prioriteret rækkefølge.

Publiceret 13 August 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr