Modelfoto: Jens Berg Thomsen

Modelfoto: Jens Berg Thomsen

DEBAT: Manglende cykelsti-strækninger skal kortlægges

Kirsten Jensen (Socialdemokratiet), borgmester

(Svar til læserbrev om ”Ikke et ord om Skævinge”) Bernt Salzwedell skriver i et læserbrev om en cykelstistrækning i Skævinge. Både politikere og forvaltning er opmærksomme på strækningen.

Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget har bedt forvaltningen kortlægge ”missing links” i vores samlede cykelrutenet. Resultatet vil blive fremlagt for udvalget på et møde i september. Resultatet kan danne grundlag for kommunens prioritering af nye cykelstier og i den prioritering vil strækningen, som Bernt Salzwedell beskriver, også indgå.

Publiceret 13 August 2019 15:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr