"Kunne man som borger i byen få en forklaring på, hvad den private indsats (Hede Danmark) eller mangel på samme har kostet byens borgere, " spørger Per Schultz. Arkivfoto: Louise Mørch Vilster

DEBAT: Grøn indsats

Per Schultz,Tulstrup Have 33, Hillerød

Hillerød Kommune er desværre ved at udvikle sig til en by med et forsømt og vildtvoksende fauna.

De bede, som blev etableret under Hillerød Kommunes egen parkkorps, er forfaldne og henstår som naturpark. Mange steder kan man ikke læse vejskilte på grund af ukrudt.

Hvad søren sker der?

Mange steder kan man ikke læse vejskilte på grund af ukrudt

Kunne man som borger i byen få en forklaring på, hvad den private indsats (Hede Danmark) eller mangel på samme har kostet byens borgere? Dette skal selvfølgelig sammenholdes med, hvad Kommunens egen parkafdeling kostede? Kan vi få nogle tal at se?

Publiceret 12 August 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr