Vejen gennem Gadevang er fyldt med farlige huller for en cykelsti. Det har på nuværende kostet en fælg og en ny forgaffel, skriver Thomas Christensen. Arkivfoto

Vejen gennem Gadevang er fyldt med farlige huller for en cykelsti. Det har på nuværende kostet en fælg og en ny forgaffel, skriver Thomas Christensen. Arkivfoto Gary Whitton - stock.adobe.com

DEBAT: Endnu en dødens farlig sæson på Hillerøds cykelstier

Thomas Christensen, Agernvej 10, 3400 Hillerød

Endnu en farlig sæson på Hillerøds cykelstier er ved at være ovre.

Dårlig pleje og vedligeholdelse. For eksempel stykket fra Hillerødsholmsallé op langs Selskovvej mod stadion er lap på lap og fyldt med løse sten. Stykket fra stadion hele vejen til Gadevang er så dårligt vedligeholdt. Flere steder er kun den halve sti brugbar, stien er ved at skride og synke sammen, og sten og grus fra vejen gennem flere år gør den farlig at benytte.

Vejen gennem Gadevang er under al kritik. Lap på lap og fyldt med farlige huller for en cykelsti. Det har på nuværende kostet en fælg og en ny forgaffel.

Cykelstien gennem Tulstrup er direkte livsfarlig og tvinger næsten en til at benytte vejen til stor gene for bilisterne.

Indkørslen til Allékredsen henover cykelsti er hullet og farlig på cykle.

Det er pinligt Hillerød kommune. Jeg kører gerne turen sammen med en repræsentant fra kommunen/Vej og Park på racercyklen.

De sidste par år har tonen mellem motionister og bilister ikke været særlig god. Respekten fra bilisterne er tæt på lig 0, men hjælpes ikke af Hillerøds meget dårlige cykelstier.

Publiceret 07 August 2019 15:00