Arkivfoto: Hillerød Kommune

Arkivfoto: Hillerød Kommune

DEBAT: Misvisende overskrift om Nødebocykelstien

Poul Erik Andersen, Rådyrvej 4, Nødebo, 3480 Fredensborg

Hillerød Postens overskrift forleden om, at "Så kom der asfalt på den sidste del af Nødebocykelstien" er misvisende. Man skal ikke tro på alt, hvad kommunen fyrer af af pressemeddelelser.

Det sidste stykke af cykelstien fra Nødebo og til Hillerød Øst går over markstykket mellem Jespervej og banelegemet for Lille Nord, og her består stien af en cirka 40 centimeter bred jordsti, der i regnvejr er godt smattet. Det har hele tiden forlydt, at stykket skulle have en ordentlig belægning, men det står indtil videre hen i det uvisse!

I øvrigt er påstanden om, at "nu kan man fra Nødebo let smutte til Hillerød" nærmest en joke! Ja, hvis man har et ærinde i Hillerød Øst, men udover skolebørn har kun en forsvindende lille brøkdel af nødeboerne daglige ærinder i nævnte område og under ingen omstændigheder i et sådant omfang, at det alene har kunnet bidrage til at berettige de omkostninger, der er medgået til anlæg af cykelstien. Bortset fra de fleste skolebørn har den altovervejende del af Nødebos cyklende borgere kun behov for at cykle til den centrale Hillerød og Hillerød Station, og for at komme dertil er der vel næppe ret mange, der vil vælge den nye cykelsti.

Det var misvisende at skrive, at hele Nødebocykelstien nu er asfalteret, skriver Poul Erik Andersen. Arkivfoto: Hillerød Kommune

Det var misvisende at skrive, at hele Nødebocykelstien nu er asfalteret, skriver Poul Erik Andersen. Arkivfoto: Hillerød Kommune

Publiceret 06 August 2019 16:00