Ved de røde streger etableres en ny sti. Ved de blå anvendes den eksisterende belægning. Illustration fra projektforslaget

Ved de røde streger etableres en ny sti. Ved de blå anvendes den eksisterende belægning. Illustration fra projektforslaget

DEBAT: Cykler gennem sundhedscenter

Finn Glud Konradsen, Skanselyet 7, Hillerød

Hillerød Postens omtale af anlæg af cykelsti bag om badmintonhal og sundhedscenter bringes med et glimrende oversigtsbillede, hvor stien er betegnet med en rød linieføring. Man undres over, at den planlagte udvidelse af sundhedshuset ikke er indtegnet, idet en udvidelse "ud i mosen" jo er planlagt at stå færdigt samtidigt med det ny supersygehus.

Hvordan hænger det sammen? Er der to afdelinger i kommunens forvaltning, der ikke samarbejder?

Publiceret 03 August 2019 16:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr