De folkevalgte på Christiansborg og lokale byråd skal samarbejde, skriver Klaus Markussen fra Venstre. Arkivfoto

De folkevalgte på Christiansborg og lokale byråd skal samarbejde, skriver Klaus Markussen fra Venstre. Arkivfoto

DEBAT: Samarbejde om motorveje i Nordsjælland er nødvendigt

Klaus Markussen, Viceborgmester (V) og formand for Hillerød Forsyning, Frederiksværksgade 51, Hillerød

Tillykke til alle folketingsmedlemmer valgt i Nordsjælland. Jeg ser frem til, at valgkampen nu er bag os, og at vi de kommende år sammen skal sikre, at der er et frugtbart samarbejde mellem folkevalgte på Christiansborg og lokale byråd. Hillerød er klar til det samarbejde.

Som i alle andre sammenhænge er det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde, at man er tydelig om forventninger til hinanden. I Nordsjælland har vi længe arbejdet sammen på tværs af kommunegrænser om de ting, som betyder meget for borgere og virksomheder her i Nordsjælland. En af de væsentligste ting, som vi kun kan løse ved at stå sammen og arbejde sammen om, er de trafikale udfordringer, vi har med trængsel på utilstrækkelige veje i Nordsjælland. Mange af jer, der er blevet valgt til Folketinget, har jeg også lagt mærke til har bakket flot op om og har støttet, at det er Nordsjællands tur til at mærke statslige investeringer i Hillerødmotorvejens forlængelse, færdiggørelse af Frederikssundmotorvejen, samt forbedring af Kystbanen.

Ligesom I folketingsmedlemmer kan regne med os i kommunerne, har byrådene i Nordsjælland stærkt brug for, at vi også kan regne jer, nu hvor I er blevet valgt. Vi har brug for at se, at I står ved den opbakning, I har vist til bedre infrastruktur i Nordsjælland under valgkampen.

I kommer ikke til at være alene, for der er brug for at vi står sammen om de mange gode argumenter, der er for at gennemføre de infrastrukturprojekter i Nordsjælland, som har store samfundsmæssige gevinster.

Publiceret 01 August 2019 16:00