Per Møller, der er formand for ejerforeningen Slangerupgade 12A til 14A, er ikke begejstret for hotelplanerne på Markedspladsen. Foto: Illustration

Per Møller, der er formand for ejerforeningen Slangerupgade 12A til 14A, er ikke begejstret for hotelplanerne på Markedspladsen. Foto: Illustration

DEBAT: "Hotelbyggeri på Markedspladsen er en katastrofe"

Per Møller, Formand for ejerforeningen Slangerupgade 12A til 14A, Selskovvej 5, 3400 Hillerød

debat Markedspladsen er i dag en god og fin parkringsplads til både busser og privatbiler med en central placering til byens handlende og turister til slottet.

Som jeg ser det, har der været for mange interesser i projektet. Det virker som om, der en nogen, der har sovet i timen.

Har vi i det hele taget brug for et hotel yderligere i Hillerød? Gallerierne står tomt, her kunne man sagtens lave et hotel, hvis man vil. Jeg ved godt, at det kan man jo ikke bare sådan lige gøre, for hvem skal betale.

Projektet kan deles op i mange forskellige kasser: Finansiering, placering, parkering, interesser, udseende, arkitektur, højde og meget mere.

Lad det dog være som det er. Hvis hotellet bygges, vil der i Slangerupgade blive trafikkaos med uoverskuelige konsekvenser for alle, der bor og har ærinde i Slangerupgade.

Jeg er selv formand for ejerforeningen Slangerupgade 12A og 14A, som ligger lige over for markedspladsen. Vi er ikke begejstret for projektet.

Måske skulle man lave en protestgruppe på Facebook, så alle der har meninger om det kunne komme til orde. Jeg har i mellemtiden lavet en hjemmeside, der hedder Markedspladsen, hvor du kan komme med dine kommentarer til projektet.

Publiceret 31 July 2019 10:00