Det er også positivt, at Hillerødmotorvejen udvides og forlænges, da det vil gøre det nemmere at komme til og fra det kommende supersygehus i Hillerød, skriver Marlene Harpsøe fra DF.

Det er også positivt, at Hillerødmotorvejen udvides og forlænges, da det vil gøre det nemmere at komme til og fra det kommende supersygehus i Hillerød, skriver Marlene Harpsøe fra DF.

DEBAT: DF løfter infrastrukturen

Af Marlene Harpsøe, folketingsmedlem (DF), valgt i Nordsjælland

Det er svært at få armene ned. Farvel til kilometerlange køer og goddag til en stærkt øget sammenhængskraft. Dansk Folkepartis og regeringspartiernes dugfriske, langsigtede infrastrukturplan løser en lang række af de udfordringer, som nordsjællænderne længe har efterspurgt. Frederikssundmotorvejen bliver færdiggjort, Hillerødmotorvejen udvides og forlænges, og så kan vi se frem til, at der etableres lyssignal ved Kregme-rundkørslen.

Det bliver nemmere at pendle langt mellem bopæl og job. Alle skal ikke bo i København. Med en bedre fremkommelighed på vores veje, kan det få flere til at rykke teltpælene op og bosætte sig i vores dejlige del af Danmark. De nye trafikinvesteringer kan også betyde flere jobs her i Nordsjælland, da det øger virksomhedernes vækstmuligheder, at de ikke skal spilde flere timer på at transportere sig fra A til B.

Det er også positivt, at Hillerødmotorvejen udvides og forlænges, da det vil gøre det nemmere at komme til og fra det kommende supersygehus i Hillerød.

En af de virkninger, som infrastrukturplanerne afstedkommer, er sammenhængen mellem Frederikssundmotorvejen og Kronprinsesse Marys Bro. Med finansloven for 2019 er det endvidere aftalt, at pendlerne kan få et fradrag, når de krydser broen. Jeg så helst, at det ikke kostede penge at krydse broen, derfor arbejder jeg for at man får afskaffet brobetalingen.

Investeringerne i infrastruktur beløber sig samlet til 112,7 milliarder kroner i perioden 2021-2030.

Jeg har længe arbejdet hårdt for, at vi skulle have bedre infrastruktur i Nordsjælland. Derfor er jeg meget stolt af den nye aftale, der løfter infrastrukturen i vores område. Der er brug for lokale stemmer i Folketinget for at være sikker på, at Nordsjælland bliver hørt. Jeg er glad for, at min og andres indsats nu bærer frugt.

Publiceret 19 March 2019 13:00