"Jeg er på mange måder stolt af vores kommune, men det her må I simpelthen kunne gøre bedre," skriver Stine Rie Løber. Modelfoto

DEBAT: Børn må ikke blive syge af at gå i skole

Stine Rie Løber, Baunevænget 36, Nødebo, 3480 Fredensborg

I den seneste tid har der været en række artikler (i Frederiksborg Amts Avis, red.) om, hvordan børn med særlige behov er stillet rigtigt dårligt i Hillerød Kommune. Kommunen har ikke lyttet til læger og eksperters vurderinger og har i stedet stillet tilbud til rådighed, som slet ikke matcher det, børnene har brug for, for at udvikle sig og trives.

Udover de konsekvenser, det har for børnene selv, har det naturligt også store konsekvenser for familierne, som i mange af tilfældene er under så stort et pres, at de er ved at gå helt i opløsning

Det har betydet, at børn har fået det så dårligt, at de har været sygemeldt i lange perioder. Udover de konsekvenser, det har for børnene selv, har det naturligt også store konsekvenser for familierne, som i mange af tilfældene er under så stort et pres, at de er ved at gå helt i opløsning.

Så her er mit opråb til politikerne: Jeg er på mange måder stolt af vores kommune, men det her må I simpelthen kunne gøre bedre! Børn må ikke blive syge af at gå i skole.

Publiceret 30 January 2019 16:00