Ønsker man ikke at tilpasse sig og bidrage til Danmark, må man rejse hjem, skriver Mette Thiesen.

Ønsker man ikke at tilpasse sig og bidrage til Danmark, må man rejse hjem, skriver Mette Thiesen.

DEBAT:

“Integration er et personligt ansvar – ikke kommunens!”

Af
Af Mette Thiesen

Spidskandidat for Nye Borgerlige

Østergade 20D 3400 Hillerød

En kandidat fra Det Radikale Venstre stiller sig i et læserbrev undrende over for, at Nye Borgerlige ikke ønsker at poste penge i det sorte hul, der kaldes integration. Lad mig derfor forklare: Danmark har modtaget en masse ikke-vestlige indvandrere fra muslimske lande. Fællesnævneren her er, at meget få kommer i arbejde, og mange er kriminelle.
I 2015 sad samtlige politikere på hænderne og lod det vælte ind over grænserne med immigranter. Mange af disse har fået flygtningestatus og er nu ude i kommunerne. Her forventer de husly, økonomisk understøttelse, sprogundervisning og tolkebistand.
Hillerød Kommune sørger endda for en ”social vicevært” (barnepige), så de unge mænd ikke kommer op at slås, at de får hjælp til at søge understøttelse mm. Derudover er der hyret konsulenter til at sikre, at de hjælpes og nurses til at overveje at tage en uddannelse eller et job. Selvfølgelig betalt af os danskere, der bidrager til samfundet.
Der skæres ned på velfærdskerneområder: Ældrepleje, dagtilbud, handikappede og skoler. Det er simpelthen ikke i orden. Nye Borgerliges holdning er klar: Integration er et personligt ansvar. Ønsker man ikke at tilpasse sig og bidrage til Danmark, må man rejse hjem!

Publiceret 09 November 2017 08:00