Blandt andre Hjørdis Clod Pedersen, som forleden vandt kommunens musikpris, spiller i Støberihallen til 'Band Promotion Day'. Arkivfoto: Privat

Blandt andre Hjørdis Clod Pedersen, som forleden vandt kommunens musikpris, spiller i Støberihallen til 'Band Promotion Day'. Arkivfoto: Privat

Musikalske stjerneskud går på scenen

Bookingbureau inviterer til koncert med adskillige talenter i Støberihallen

musik 'Band Promotion Day 2019' er det lokale bookingbureau Black Star Bookings seneste tiltag i bestræbelserne på at udvide kulturudbuddet i Hillerød og finder sted i Støberihallen på lørdag 30. november.

Koncertaftenen har undertitlen ‘Sorte Stjerneskud’/‘Black Shooting Stars’, fortæller Peter Jacob Larsen i en pressemeddelelse:

"Musikbureauet har kontakt til så mange gode artister, der endnu ikke er har fået deres egen koncert i Støberihallen - men i den grad fortjener det, og som vi fortjener at høre. En håndfuld af dem er derfor booket sammen og vil alle spille et sæt hver på 30-45 minutter".

Musikprisvinder

Blandt de optrædende er den lokale sangskriver, musiker og sanger Hjørdis Clod Pedersen, der netop har vundet årets Musikpris.

Derudover optræder John Teglgaard, guitarist fra Hyldemor og Bifrost med mere, Reddie & Abel, som er Tom Waits-inspireret americana/blues/country, og Troln, som leverer cinematic slow rock.

Også den danske rocktrio 'Vi er Fædre', som synger poetiske og hårdtslående sange på dansk om mangfoldighed og kærlighed til livet, går på scenen, hvor arrangørerne også byder på koncert med heavy metal med Hollow Point.

Deler overskud

“Det er et meget vigtigt initiativ for både kunstnere og det brede kulturudbud og derfor meget vigtigt med stor tilslutning, hvor kunstnerne kan dele hele overskuddet fra billetsalg mellem sig," udtaler Peter Jacob Larsen.

Koncerterne starter kl. 18.30. Ved tilkøb af spisebillet inden torsdag aften er der adgang til fællesspisning med musikere og arrangør fra kl. 17.30.

Billetter på https://blackstarbooking.dk/shows

Mdt

Publiceret 25 November 2019 14:00