Kom til Julestjerneløb i Store Dyrehave 1. december. Arkivfoto

Kom til Julestjerneløb i Store Dyrehave 1. december. Arkivfoto

Julestjerneløb for hele familien i Store Dyrehave

Langgarverne inviterer til det årlige Julestjerneløb for hele familien

Jul Så er der julestjerneløb for hele familien i St. Dyrehave 1. december.

"For 39. gang byder Hillerøds løbe- og triatlonklub Langgarverne hele familien velkommen til årets julestjerneløb. Der er ruter til både børn, motionsløbere, øvede - og en halvmaraton til de seje," skriver klubben i en pressemeddelelse.

Starten går fra den store P-plads på Overdrevsvejen, hvor børnene lægger ud med 2,1 kilometer klokken 11. Herefter starter løberne på halvmaraton efterfulgt af 15, 10, og til sidst fem kilometer, som starter klokken 12.

Alle ruterne på nær børnenes går rundt om Stjernen i midten af St. Dyrehave.

Boller og æbleskiver

Løberne bliver budt på forplejning på ruten, og der er varm suppe, kaffe og te ved mål og mulighed for at købe kolde og varme drikke, boller og æbleskiver.

De mindre løbere på 12 år og derunder kan også glæde sig til en godtepose, og der er præmier ved lodtrækning på startnumrene.

Online tilmelding inden den 24. november kl. 12 på www.langgarverne.dk, men mulighed for eftertilmelding. På hjemmesiden er også oplysninger om tilmelding af hold, priser, køb af T-shirts med Julestjerneløb-logo, omklædningsfaciliteter, P-pladser og afhentning af startnumre.

Publiceret 21 November 2019 16:00