Den Jyske Opera opfører operaen 'Eugen Onegin' af Tjajkovskij sammen med Copenhagen Phil i FrederiksborgCentret. Pressefoto

Den Jyske Opera opfører operaen 'Eugen Onegin' af Tjajkovskij sammen med Copenhagen Phil i FrederiksborgCentret. Pressefoto

Den Jyske Opera kommer til Hillerød

Opera Den Jyske Opera kommer 21. november klokken 19.30 på besøg i FrederiksborgCentret og opfører operaen 'Eugen Onegin' af Tjajkovskij sammen med Copenhagen Phil - med gratis introduktion klokken 18.45.

"Den Jyske Opera har flyttet handlingen i operaen fra 1820'erne til 1890'erne, men kærligheden, lidenskaben, jalousien og længslerne er de samme i zartidens gamle Rusland. Den smukke pige fra landet, Tatjana, falder for den besøgende verdensmand Eugen Onegin fra Skt. Petersborg, og hun erklærer ham sin stormende kærlighed. Han afviser hende og gør i stedet for kur til lillesøsteren Olga i de store balscener. Olga er allerede forlovet, og Tatjana er ulykkelig tilskuer. Det kommer til duel mellem Onegin og Olgas forlovede," skriver arrangøren Hillerød Musik og Teater om forestillingen.

I rollen som Eugen Onegin finder man norske Leif Jone Ølberg og Tatjana synges af den tyske sopran Tanja Kuhn. Desuden medvirker Den Jyske Operas solister og kor. Tyske Hinrich Horstkotte står for både instruktion, scenografi og kostumedesign.

Billetter kan købes på www.hillerodmusikogteater.dk.

Kapp

Publiceret 14 November 2019 14:00