Kom med på en byvandring med besøg hos bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Mødrehjælpen, Center for Mindful Living, Røde Kors’ genbrugsbutik samt Frivilligcenter Hillerød. Pressefoto

Kom med på en byvandring med besøg hos bl.a. Kræftens Bekæmpelse, Mødrehjælpen, Center for Mindful Living, Røde Kors’ genbrugsbutik samt Frivilligcenter Hillerød. Pressefoto

Social byvandring med frivilligcentret

Oplev en ny side af Hillerød på en tre kilometer gåtur med besøg hos foreninger

foreninger Tag med på en social byvandring i Hillerød fredag 15. november kl. 14-17 med start i Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12c.

En social byvandring er, ligesom andre byvandringer, en tilrettelagt gåtur med guide. Forskellen er, at man undervejs besøger sociale foreninger og fællesskaber i stedet for kulturelle eller arkitektoniske seværdigheder.

På turen 15. november kommer deltagerne blandt andet med indenfor i Ventilen, Kræftens Bekæmpelse, Mødrehjælpen, Center for Mindful Living, Røde Kors’ genbrugsbutik samt Frivilligcenter Hillerød. Hvert sted vil de møde nogle af de mennesker, der er med til at gøre en social indsats for og med andre.

"En social byvandring er en rigtig god lejlighed til at få indblik i mangfoldigheden af tilbud for hjælp til selvhjælp, rådgivning og muligheder for at blive del af et fællesskab lokalt – og for at opleve en ny side af byen. Mange mennesker og foreninger gør nemlig hver dag en kæmpe indsats for andre, som har brug for hjælp og støtte eller søger fællesskaber. Det kunne måske ligefrem være en appetitvækker til selv at engagere sig i et fællesskab eller blive frivillig," skriver frivilligcentret i en pressemeddelelse.

Ruten er ca. tre kilometer lang, og turen tager tre timer inklusive tid til at besøge de forskellige foreninger og steder undervejs. Den Sociale Byvandring er arrangeret af Frivilligcenter Hillerød.

Tilmelding på epost@frivilligcenter-hillerod.dk eller tlf. 4824 1907 senest 14. november.

Publiceret 11 November 2019 04:00