Kvartetten Basco byder på kompleks og varieret musik på Hillerød Folk Festival på fredag 8. november på Klaverfabrikken. Pressefoto

Kvartetten Basco byder på kompleks og varieret musik på Hillerød Folk Festival på fredag 8. november på Klaverfabrikken. Pressefoto Foto: Lars Krabbe

Folk-festival med musik og workshops

koncerter 8.-9. november kan man for niende gang opleve folkemusik på Klaverfabrikken til Hillerød Folk Festival. Udover koncerter er det også muligt at deltage i både danse- og spilleworkshop.

Fredag 8. november kan publikum opleve kvartetten Basco, der spiller både kompleks og varieret musik.

Det meste af materialet er originalt, og der bliver stjålet fra skandinaviske, engelske, keltiske og amerikanske formsprog, når det hele koges sammen til en musikalsk gryderet.

Lørdag 9. november står den svenske trio MP3 og Inver på scenen. Inver spiller ny folkemusik med rødder i de keltiske traditioner fra Irland og Skotland blandet med et par traditionelle numre.

Folkedans for alle

Det er desuden muligt at deltage i to forskellige workshops lørdag inden koncerterne. 'Folkedans for alle' ved Henrik Larsen og 'Spil & Akkompagnemen't ved Mia Marin, som spiller violin.

Billetter koster 100 kr./120 kr. i døren og 50 kr. for ung. Workshops koster 250 kr. inkl. koncert. De kan købes på www.klaverfabrikken.dk.

jesl

Publiceret 03 November 2019 16:00