Forsker Lasse Skovgaard fortæller om sangens sunde egenskaber i Nødebo. Pressefoto

Forsker Lasse Skovgaard fortæller om sangens sunde egenskaber i Nødebo. Pressefoto

Sangens Uge i Nødebo Præstegård

I uge 43 fyldes Nødebo Præstegård med fællessang under overskriften 'Sangens Uge'

Fritid Der bliver masser af sang i Nødebo Præstegård i uge 43. Her bliver der sat fokus på sang gennem flere forskellige arrangementer. Blandt andet kan du opleve foredraget: 'Derfor er det sundt at synge' tirsdag 22. oktober kl. 14.

Foredraget præsenterer på en underholdende måde forskning om sangens og fællessangens sundhedsskabende effekter. Undervejs synger deltagerne i fællesskab en række eksempler. Foredragsholder er forskningschef og PhD Lasse Skovgaard, som også er uddannet musikpædagog, organist og sanger. Der er gratis adgang, men betaling for kaffe og kage.

Torsdag den 24. oktober kl. 19.30 er der 'Syng med!'-aften med fællessang i præstegården, når organist Torben H.S. Svendsen byder indenfor til en aften med fællessang og samvær. Der skal synges efterårssange, aftensange og ønskesange. Undervejs er der lidt godt til ganen.

Fredag den 25. oktober kl. 10-12 er der 'Morgensang & Morgenbrød', og deltagerne synger sange fra Højskolesangbogen. Bagefter bliver der budt på friskt hjemmebagt morgenbrød og kaffe. Alt er gratis.

Publiceret 13 October 2019 17:00