Den Lille Færge sejler hele efterårsferien. Arkivfoto

Den Lille Færge sejler hele efterårsferien. Arkivfoto

Færgen sejler i efterårsferien

Den Lille Færge Frederiksborg sluttede sejlsæsonen midt i september, men i efterårsferien kan du igen komme med ud på Danmarks smukkeste sømil på Slotssøen.

Færgen sejler fra Torvet med anløb ved både indgangen til Frederiksborg Slot og Barokhaven, så du kan ankomme til det pragtfulde renæssanceslot med stil. På sejlturen på Slotssøen kan du se både Frederiksborg Slot og Barokhaven fra søsiden, samt høre den garvede skippers gode historier imens.

I skolernes efterårsferie fra den 12. til den 20. oktober sejles det mellem klokken 12 og 16. Sejlturen varer 25 minutter, og der sejles hver halve time.

Publiceret 07 October 2019 18:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr