Vintage Bop Club spiller på Jernstangen.

Vintage Bop Club spiller på Jernstangen.

Vintage Bop Club spiller på Jernstangen

musik Der er rockabilly, jumpblues og boogie på programmet på værtshuset Jernstangen lørdag 12. oktober fra klokken 22. Her spiller nemlig Vintage Bop Club musik fra dengang, da "bilerne havde vinger, pigerne dansede i strutskørter, og herrerne friserede det bølgede hår, fyldt med brülcreme. Dengang rockmusikken åbnede sine spæde øjne for verden i 50'erne". Der er gratis entré.

Publiceret 06 October 2019 16:55

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr