Henrik 'Store' Larsen, nummer to fra Venstre, er en af gæsterne i 'Den Muntre Sofa'. Han var blandt andet med til at vinde em-guld til Danmark i 1992. Foto: Jens Nørgaard Larsen/

Henrik 'Store' Larsen, nummer to fra Venstre, er en af gæsterne i 'Den Muntre Sofa'. Han var blandt andet med til at vinde em-guld til Danmark i 1992. Foto: Jens Nørgaard Larsen/ Scanpix Danmark

Guldvinder fra '92, Anne Herdorf og Farshad Kholghi i Den Muntre Sofa

Komiker Rikke Elster inviterer kendte og lokale gæster til talkshow i Støberihallen

Så blænder komiker Rikke Elster op for endnu omgang af talkshowet 'Den Muntre Sofa'. Hun er selv vært med sin ustyrlige, russiske medhjælper Svetlana.

Det sker torsdag 10. oktober klokken 19.30 i Støberihallens Café Smedjen.

Også Hillerød Postens redaktør Martin Warming er gæst i Rikke Elsters talkshow.

Også Hillerød Postens redaktør Martin Warming er gæst i Rikke Elsters talkshow.

Aftenens gæster er entertainer og skuespiller Farshad Kholghi, Bakke-sangerinde og revyskuespiller Anne Herdorf, lokalredaktør på Hillerød Posten Martin Warming og fodboldspilleren Henrik 'Store' Larsen, der blandt andet var med til at vinde em-guld for Danmark i 1992.

Deler sjove oplevelser

"'Den Muntre Sofa' er et underholdende talkshow, hvor alt kan ske - og sker. Kendte og lokale gæster inviteres en tur i sofaen, hvor de deler deres sjove, spøjse eller gode oplevelser og anekdoter fra deres liv foran et veloplagt publikum. Talkshowet er et lille unikt show med en blanding af personlige fortællinger, comedy, musik, quiz, spas, spontane indslag og masser af grin," skriver Rikke Elster om showet i en pressemeddelelse.

Billetter kan købes på Gojoin.dk eller i døren ½ time før showstart. Der er et begrænset antal pladser.

Skuespiller Farshad Kholghi gæster Den Muntre Sofa i Støberihallen. Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix

Skuespiller Farshad Kholghi gæster Den Muntre Sofa i Støberihallen. Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Bakke-sangerinde og revyskuespiller Anne Herdorf kommer på visit. Pressefoto

Bakke-sangerinde og revyskuespiller Anne Herdorf kommer på visit. Pressefoto

Publiceret 06 October 2019 08:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr