Chefkok taler om moderne mad

Mad Chefkok Jan Friis-Mikkelsen holder foredrag 9. oktober på Nødebro Kro klokken 19.30.

"Er der liv nok i vores mad?" hedder foredraget og her bliver der sat skarpt på den moderne kost. Jan Friis-Mikkelsen har siden 1987 drevet Restaurant Tinggården i Asserbo, som senest er udvidet med landhandel, mølleri og bageri.

Jan Friis-Mikkelsen er uddannet i Frankrig, men betragter sig selv som dansk kok, konditorbager og smagsdommer. Han optrådte første gang på TV i 1990’erne sammen med Claus Meyer i DRs madprogram ”Meyers Køkken”. Fra 2012 til 2016 var han sammen med Mette Blomsterberg dommer i de første fem sæsoner af ”Den store bagedyst” på DR1. Billetterne sælges ved indgangen eller på www.noedebo-kro.dk.

Publiceret 06 October 2019 07:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr