Lektor i bioetik og cand.theol. Mickey Gjerris holder foredrag 8. oktober i Hillerød. Pressefoto

Lektor i bioetik og cand.theol. Mickey Gjerris holder foredrag 8. oktober i Hillerød. Pressefoto

Klimaforandringer, etik og religion

foredrag Tirsdag 8. oktober kl. 19.30 vil lektor i bioetik og cand.theol. Mickey Gjerris i Slotskirkens Hus, Frederiksværksgade 2B, tale om, hvordan klimaforandringerne påvirker mennesker og natur negativt, og at meget tyder på, at vi overhører forskernes advarsler og stadig styrer mod økonomisk vækst.

Gjerris vil diskutere videnskaben bag de skræmmende forudsigelser og vise, hvordan etik, natursyn og religion kan være med til at skabe håb og mod til at handle.

Mickey Gjerris arbejder ved Det Naturvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

jesl

Publiceret 05 October 2019 05:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr