Klassisk koncert i Hillerød

Chamber Philharmonic Europa kan høres i Støberihallen søndag 13.oktober klokken 16.00.

Ensemblet har til huse i Køln. Det tæller 60 professionelle musikere fra 18 europæiske lande, og de spiller koncerter over hele Europa i større eller mindre grupper under overskriften "Musik forbinder".

"Det er et superklassisk program, vi har fået fat i ved denne koncert, så hvis man ikke har været til en klassisk koncert før, så er det her, man skal begynde," fortæller formand for Hillerød Musik & Teater.

Publikum kommer til at opleve for eksempel Vivaldi, Hummel, J. Suk, J. S. Bach og C. Nielsen.

Billetter købes på www.hillerodmusikogteater.dk.

Publiceret 05 October 2019 07:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr