Peer Faurskov fortæller om Anatolien. Arkivfoto

Peer Faurskov fortæller om Anatolien. Arkivfoto muratart - stock.adobe.com

Foredrag om Anatolien

På fredag den 11. oktober klokken 14 kan du komme med på en lille rejse til Anatolien i Tyrkiet i Slotskirkens Hus på Frederiksværksgade.

Mange glemte kulturer og den tidlige kristendoms historie vil blive fortalt gennem billeder og fortælling. Det er rejseleder Peer Faurskov, der holder foredraget, der er bygget op om egne fotos og beskriver kulturforhold, historie, religion og natur, men også hverdagen på de steder, han har besøgt og de oplevelser, han har haft med lokalbefolkningen.

Adressen er Frederiksværksgade 2B i Hillerød. Kaffe med brød koster 30 kroner.

mw

Publiceret 05 October 2019 16:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr