Beatles Buddies optræder i Grønnegadecentret.

Beatles Buddies optræder i Grønnegadecentret.

Beatles Buddies i Grønnegadecentret

musikforedrag Torsdag 10. oktober kl. 10-12 er der musikalsk foredrag i Grønnegadecentret med duoen Beatles Buddies.

Duoen består af Ib Højen Jensen og Kaare Berg-Sørensen, der deler en fælles kærlighed til den store sangskat, som The Beatles har efterladt sig.

I 2014 besluttede de sig for at spille sig gennem samtlige numre fra starten på The Beatles. Da de nåede til albummet 'Rubber Soul' var det tydeligt, at det var et vendepunkt i Lennon/McCartneys sangskrivning med meningsfulde tekster, bl.a. inspireret af deres store idol Bob Dylan.

Dermed var spiren lagt for til en præsentation i ord og toner af dette album.

Entré 40 kroner for foredrag, kaffe og kage.

jesl

Publiceret 05 October 2019 15:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr