Tim Panduro fortæller om dramatiske hændelser i Hillerøds fortid.

Tim Panduro fortæller om dramatiske hændelser i Hillerøds fortid.

Død og drama i Hillerød

byvandring Journalist Tim Panduro byder sammen med Folkeuniversitetet i Hillerød torsdag 10. oktober på en vandring i Hillerøds gader, hvor han vil fortælle om dramatiske hændelser fra byens fortid.

Hør blandt andet om et mord i det svenske indvandrermiljø, byens første hospital, henrettelser og andre brutale straffe, bybrande og det hårde hverdagsliv.

Turen strækker sig over et par kilometer med start- og slutpunkt på Torvet. Mødestedet er ved Frederik VII-statuen ved Slotssøen kl. 15.30.

Tilmelding via fukbh.dk - eller ved fremmøde og betaling på dagen, såfremt der er ledige pladser.

gs

Publiceret 04 October 2019 11:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr