Arkivfoto

Arkivfoto Robert Kneschke - stock.adobe.com

Cafemøde: Er det dyrt at have diabetes?

Diabetescafeen i Hillerød er atter åben tirsdag 8. oktober kl. 16.

Kl. 17 får cafeen besøg af socialrådgiver Karsten Pedersen fra Diabetesforeningen. Han informerer om emner som: Er det dyrt at have diabetes? Hvad siger loven om tilskud, refusion etc.? Hvad med dyre engangsanskaffelser som insulinpumper? Hvad med sensorer til måling af blodsukker og andre varige udgifter? Skal man rette henvendelse til kommune eller region? Hvor mange får medhold i anker af afgørelser? Udnytter du loven godt nok?

Det foregår i Kedelhuset, Fredensvej 12 B (bag Biblioteket). Der er gratis adgang, og alle er velkomne.

gs

Publiceret 04 October 2019 17:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr