Brohuset er Hillerøds nyeste spillested og byder på et medlevende publikum, der ikke er bleg for at klappe i takt til god musik. Foto: Markus Kluge

Brohuset er Hillerøds nyeste spillested og byder på et medlevende publikum, der ikke er bleg for at klappe i takt til god musik. Foto: Markus Kluge

Balkanmusik byggede bro

Kulturgruppen, som står for arrangementer som koncerter med folkemusik og foredrag i beboerhuset Brohuset i Hillerød Øst, afholdt forleden deres tredje arrangement.

Det var med bandet Corto & Rasputin, som allerede fra koncertens første Balkan-nummer fik publikum til at synge med og klappe i takt. Der blev også flere gange danset kædedans.

Koncerterne, som skal bygge bro mellem beboerne, bliver til i et samarbejde med Den sociokulturelle Landsby, Hillerød Bibliotekerne og Klaverfabrikken. Næste koncert i Brohuset bliver en børne- og familiekoncert søndag 10. november klokken 15.

Publiceret 04 October 2019 14:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr